Antena Meniu Search
x

Video Cu cât s-a vândut o casă de Black Friday, redusă cu peste 50.000 de euro. Ziua celor mai mari reduceri din an s-a încheiat

Ziua ZET a celor mai mari reduceri din an s-a încheiat. De Black Friday, cel mai mare retailer din ţară a vândut aproape 3 milioane de produse. De la carne de porc, până la bijuterii, vacanţe, maşini sau case - nimic nu a lipsit din coşul de cumpărături. Valoarea totală a comenzilor a depăşit 700 de milioane de lei. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 11.11.2023, 14:42

Vezi și

Retailerii trag linie şi fac bilanţul după Black Friday. Cea mai mare comandă a fost o casă, la Liziera de Lac, care a fost vândută de la puţin peste 220.000 de euro la puţin peste 166.000 de euro. Valoarea comenzilor totală de anul acesta a depăşit 7 milioane de lei, cu 26% mai mult decât anul trecut, cu aproximativ 3 milioane de produse.

Plăţile cu cardul au fost şi ele făcute în proporţie de 70%, mai mult decât anul trecut. Dacă în fiecare an telefoanele, laptopurile sau televizoarele au fost în topul preferinţelor anul acesta oamenii au cumpărat şi carne de porc, peste 35 de mii de kg au cumpărat oamenii doar într-o singură zi. Şi biletele de avion ale unor companii aeriene au fost epuizate destul de repede, iar doamnele şi domnişoarele au cumpărat produse de înfrumuseţare, inclusiv acid hialuronic.

Angajaţii celei mai mari firme de curierat din Bucureşti lucrează la foc continuu pentru a trimite prin ţară coletele celor care comndat produse de Black Friday.

Cea mai aglomerată zi va fi luni

Reprezentant firmă: Livrările primei zile de Black Friday se derulează chiar acum. După ce este plasată comanada online, coletul este pregătit de magazine şi apoi preluat de noi, curierii. Aici, in HUB sortăm coletele care pleacă în localităţile unde sunt livrate. Pe baza comenzilor înregistrate până acum vedem un număr de aproximativ 500.000 comenzi în prima zi. Ne aşteptăm ca în zilele următoare acest număr să crească, pe măsură ce magazinele online procesează comenzile clienților. Topul oraşelor este Bucureşti, (s6, s3, s1, s2, s4, s5), Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov. Am avut o primă zi conform aşteptărilor, cu o creştere de peste 25% comparativ cu anul trecut. Ne aşteptam să vedem un număr crescut de colete în zilele de luni şi marti. Luni estimăm ca va fi cea mai aglomerată zi, cu un estimat de 600.000 colete.Aproximativ 54% dintre colete au mers către reţeaua de 3900 de easybox-uri, prezentă în 445 de localităţi din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cu cât s-a vândut o casă de Black Friday, redusă cu peste 50.000 de euro. Ziua celor mai mari reduceri din an s-a încheiat