Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost depistat clujeanul cu cele 152 de cartuşe în bagaj pe Aeroportul din Cluj. Totul a pornit după ce i s-a pierdut geamantanul

Peste 150 de cartuşe au fost descoperite de poliţiştii de frontieră de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Gloanţele se aflau într-un bagaj de cală, ascunse printre haine. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 03.11.2022, 08:39

Vezi și

Bagajul în care au fost găsite cartuşele au ajuns pe Aeroportul din Cluj de la Frankfurt, însă acolo avionul făcuse doar o escală pentru că punctul de plecare era un aeroport din SUA.

Disperarea i-a adus dosarul penal 

Acesta aparţinea unui bărbat cu dublă cetăţenie româno-americană, care a ajuns la Cluj cu o zi înainte, dar căruia compania aeriană i-a pierdut bagajul de cală. Bărbatul a sunat insistent atât la companie, cât şi la aeroport şi a cerut să îi fie găsit de urgenţă bagajul pentru că are nevoie de el. 

Poliţiştii de frontieră au devenit suspicioşi şi atunci când l-au găsit l-au supus unui control mai amănunţit. În interior, ascunse printre haine, au găsit 152 de cartuşe de 22 şi 38 de mm. O parte dintre ele erau băgate inclusiv în mânerul bagajului care a fost modificat.

Acestea au fost confiscate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Acum trebuie să explice autorităţilor de unde le are şi ce urma să facă cu ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cum a fost depistat clujeanul cu cele 152 de cartuşe în bagaj pe Aeroportul din Cluj. Totul a pornit după ce i s-a pierdut geamantanul