Antena Meniu Search
x

Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei

Petrișor, românul care a fost dat dispărut de familie, la granița dintre Slovacia și Ungaria, a fost găsit în viață, dar confuz și cu răni pe tot corpul.

de Redactia Observator

la 23.06.2021, 10:17

Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei
Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei - Știri Neamț

Petrișor, tânărul din Neamț, care a fost dat dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria, a fost găsit în viață. Bărbatul este în stare de șoc, povestește familia, cu "desculț, la bustul gol, cu răni pe tot corpul după ce a rătăcit prin mlaștină și păduri".

Românul a fost găsit la o fermă din satul Strazne, cu ajutorul primarului Julius Horvath, un fost polițist, care l-a căutat pe Petrișor cu mașina de teren personală. 

"Am bucuria de a vă anunța că L-AM GĂSIT TEAFĂR pe Petrișor, însă desculț și la bustul gol, neștiind ce e cu el, cu răni pe tot corpul după ce a rătăcit prin mlaștină și păduri. L-am găsit la o fermă din localitatea vecină prin ajutorul logodnicului meu care a luat legătura cu primarul de acolo, domnul Julius Horvat (fost polițist), un om extraordinar, fără de care nu am fi reușit nimic și care l-a căutat cu mașina de teren personală după ce i-am arătat imaginile de pe camerele de supraveghere", a transmis o rudă a bărbatului. 

Petrișor a fost dat dispărut duminică, la granița slovaco-ungară, după ce a plecat să cumpere apă. Bărbatul se întorcea din Anglia, împreună cu soția sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei