Antena Meniu Search
x

Video Cum a pierdut o suceveancă 23.000 de euro, emoţionată de povestea unui fals general, "aflat în misiune" în Orientul Mijlociu

O femeie din Suceava a fost înşelată cu peste 22.000 de euro de către un fals general pe o reţea de socializare. Totul s-a întâmplat după ce femeia a fost contactată de bărbatul care ar fi pretins că este în misiune de război şi are nevoie de bani ca să vină în România. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 05.12.2022, 13:59

Vezi și

Toată povestea a început în luna iunie, când bărbatul i-a trimis femeii un mesaj pe Facebook. I-a spus că e general al armatei şi că luptă de ceva vreme în Orientul Mijlociu, dar că lucrurile au degenerat acolo de ceva vreme şi vrea să se întoarcă acasă.

Bărbatul a spus că îşi simte deja viaţa pusă în pericol şi, după, a rugat-o să îi împrumute nişte bani. Naivă şi începătoare pe reţelele de socializare, pensionara l-a crezut, şi, fără să spună pentru ce are nevoie, a cerut bani de la copiii ei. În doar câteva zile, i-a transferat fictivului general aproape 23.000 de euro, în diferite conturi bancare.

Abia zilele trecute, când a văzut că bărbatul nu-i mai răspunde la mesaje, femeia le-a spus fiilor ce a păţit, iar aceştia au sesizat poliţia. Oamenii legii au deschis un dosar pentru înşelăciune, dar recunosc că şansele ca bamii să fie recuperaţi sunt extrem de mici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cum a pierdut o suceveancă 23.000 de euro, emoţionată de povestea unui fals general, "aflat în misiune" în Orientul Mijlociu