Antena Meniu Search
x

Video Cum a prins-o pensionara din Bucureşti pe femeia care i-a promis că o face fotomodel internaţional la 80 de ani. Capcana în care a căzut falsa impresară

Visul nu se împiedică de vârsta biologică şi nimic nu te împiedică să începi modelingul internaţional la 80 de ani. Aşa şi-a spus o pensionară din Bucureşti. A şi plătit pentru visul ei 34.000 de euro celor care îi promiteau că o vor duce pe podiumurile de la Paris şi Dubai. Femeia a avut totuşi, într-un târziu, bănuiala că are de-a face cu escroci. Poliţia a prins falsa impresară în flagrant.

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 19:26

Vezi și

"Haideți să vă spun o poveste. Mergeam pe stradă... îmbracată mai deocheat pentru vârsta mea și toată lumea cam întorcea capul după mine. Mă simțeam bine", a declarat femeia păgubită. Așa începe epopeea care s-a sfârşit prost pentru femeia în vârstă de 80 de ani. Visul de a deveni vedetă îl avea dintotdeauna, iar în urmă cu aproape doi ani a sperat că va putea să îl îndeplinească. "Am fost abordată de doi băieți și o doamnă și mi-au spus că sunt foarte fotogenică, că arăt bine... Să merg cu dumnealor să facă fotografii pentru reclamă la produse cosmetice. Că ne pregătim, că după 15 februarie se pleacă în Dubai", mai spune femeia.

Cum s-a prins bătrâna că este înşelată

Piața Romană este locul unde, în urmă cu aproape doi ani, așa-zișii impresari au abordat-o pe femeie. Aceasta, în timp, le-a plătit banii în mai multe rate, iar în prezent paguba a ajuns la aproape 170.000 de lei. Falșii impresari i-au câștigat, în scurt timp, încrederea. "A doua a fost cam 27.000 și pe urmă a fost 16, 17, 20, s--a aruncat după la sumă de 50.000. Când am văzut eu că s-au strâns niște bani, zic... ceva nu e în regulă", a declarat femeia păgubită. Femeia a avut inspirația, în ultimul moment, să apeleze la ajutorul polițiștilor de la Secția 1. Cu ajutorul bătrânei, agenții au organizat o cursă în care au atras-o pe falsa impresară.

"Au realizat inclusiv un flagrant în care persoana mai dădea o sumă de bani pentru aceste viitoare servicii care nu se concretizau, vorbim despre 14.000 de lei", a declarat Diana Sarca, Poliția Capitalei. Bătrâna ar fi intrat în posesia celor aproape 34.000 de euro din vânzarea unui teren, după demolarea casei părintești. Regretă, acum, modul în care a cheltuit suma și speră să își primească înapoi banii plătiți pentru cele șase albume cu fotografii și pentru promisiuni deşarte că va vedea orașe mari, precum Parisul sau Dubaiul. Femeia care ar fi escrocat bătrâna se află acum sub control judiciar. Polițiștii mai au, pe numele acesteia, și alte plângeri pentru înșelăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cum a prins-o pensionara din Bucureşti pe femeia care i-a promis că o face fotomodel internaţional la 80 de ani. Capcana în care a căzut falsa impresară