Antena Meniu Search
x

Video Bătrâna de 80 de ani care dorea să devină fotomodel şi a fost înşelată cu 35.000 de euro: "Mergeam pe stradă îmbracată mai deocheat pentru vârsta mea"

Model la 80 de ani! Nu o carieră neaşteptată, ci doar o păcăleală pentru care o femeie a plătit aproape 35.000 de euro. Pe bucureşteancă a abordat-o pe stradă o femeie de la o presupusă agenţie de fotomodele, care a minţit-o că o va lansa pe marile podiumuri de modă din Paris şi Dubai. 

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 18:02

Vezi și

Timp de doi ani, octogenara a tot dat bani ca să defileze la Paris. Când şi-a dat seama că visul care a costat-o scump nu i se va îndeplini, femeia a mers la Poliţei, iar escroaca a fost arestată. Bogdan Dinu are toate detalii şi ne spune întreaga poveste.

"Totul a încpeput în urmă cu aproape doi ani, când femeia a fost abordată în zona Piața Romană de mai mulți necunoscuți. Aceștia i-au promis femeii că o vor face vedetă, însă în loc de contracte de publicitate cu diferite firme de cosmetice bătrâna a ajuns să plătească în diferite tranșe suma de 170.000 de lei pentru șase albume foto. Când și-a dat seama că a fost păcălită a mers la Poliție și oamenii legii au organizat un flagrant pentru a-i prinde pe cei care au înşelat-o", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Bătrâna înşelată a povestit pentru Observator prin ce a trecut.

"Mergeam pe stradă îmbrăcata mai deocheat ca să zic aşa pentru vârsta mea şi cu o pălărie pe cap şi toată lumea cam întorcea capul după mine. La un moment dat am fost abordată de doi băieţi şi o doamnă şi mi-au spus că sunt foarte fotogenică, că arăt bine, nu au crezut vârsta pe care o am şi să merg cu dumnealor să-mi facă nişte fotografii pentru reclame la produse cosmetice şi voi primi produse cosmetice pentru mine. Păi, prima dată am mers cu 17.000. Am întrebat pentru ce? "Păi trebui să plătiţi că sunt albume". Am făcut o parte din fotografii atunci, după care mi-au cerut iar tot pentru albume. Şi tot timpul pentru albume, pentru asta că s-au scumpit şi se fac în dublu exemplar, că trimit la Paris, că trimit în Dubai", povesteşte femeia. 

OUTRO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bătrâna de 80 de ani care dorea să devină fotomodel şi a fost înşelată cu 35.000 de euro: "Mergeam pe stradă îmbracată mai deocheat pentru vârsta mea"