Antena Meniu Search
x

Doi copii şi tatăl lor, spulberaţi de TIR pe o trecere de pietoni din Leţcani, în drum spre grădiniţă. Unul dintre minori, de doar 3 ani, a murit

Accident cumplit în Leţcani. Doi copii au fost loviţi, miercuri, de un TIR, pe o trecere de pietoni de pe DN 28, în judeţul Iaşi. Potrivit primelor informaţii, unul dintre ei a murit, iar celălalt este inconştient.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 11:47

Vezi și

Potrivit ISU Iaşi, accidentul s-a produs pe DN 28, în localitatea Leţcani, unde un TIR a lovit doi minori la trecerea de pietoni.

”Din primele informaţii ar fi un minor decedat şi unul inconştient. Intervine Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu 1 ASAS, 1 AID (descarcerare), 1 EPA, 1 TIM  şi 2 echipaje de la SAJ Iaşi”, a arătat sursa citată.

Potrivit primarului din Leţcani, tatăl, care a fost şi el rănit, îşi ducea cei doi copii la grădiniţă. Băieţelul de 3 ani pe care îl ţinea de mână a fost ucis în urma impactului. Fratele său de 6 ani a fost grav rănit. Tragedia ar fi avut loc în faţa gradiniţei. 

Unul dintre copii a murit în urma impactului 

Pe acelaşi subiect

Conform datelor oferite de Centrul Infotrafic, cei doi copii erau însoţiţi de tatăl lor. 

„Doi minori, însoțiți de tatăl lor, au fost loviți de un autotren pe o trecere de pietoni”, transmit polițiștii. Unul dintre copii a decedat, iar celălalt a suferit multiple leziuni și i se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "ucidere din culpă" și "vătămare corporală din culpă"

Circulația rutieră în zonă este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate. Se estimează că traficul se va reluat în jurul orei 11.45.

Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi copii şi tatăl lor, spulberaţi de TIR pe o trecere de pietoni din Leţcani, în drum spre grădiniţă. Unul dintre minori, de doar 3 ani, a murit