Antena Meniu Search
x

Video Cum au ajuns doi copii de 12 şi 13 ani la un pas să cadă cu maşina în lacul Străuleşti din Capitală. Au condus ore întregi prin cartier

Accident incredibil în Capitală. Un copil de 13 ani - care a luat o maşină împreună cu un prieten de 12 ani - a fost la un pas de moarte după ce a piedut controlul volanului şi a pus la pământ un stâlp aflat pe marginea lacului Străuleşti. Puţin a lipsit ca maşina să se prăbuşească în apă. Şi şoferul şi prietenul lui au ajuns la spital.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 17.08.2023, 13:33

Vezi și

"Ambii copii sunt acum în afara oricărui pericol. Au fost transportaţi de salvatori la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Cel în vârstă de 13 ani a fost deja externat, însă cel mai mic, de 12 ani, este în continuare internat în spital, în secţia de Ortopedie. A ajuns pe mâinile medicilor, cu fracturi la ambele picioare", transmite Cristina Filip, reporter Observator.

La volan era un copil de 13 ani

"Accidentul s-a produs la ora 6 dimineaţa. Potrivit unor martori, copilul de 13 ani luase maşina de acasă de mai multe ore şi a fost văzut cum se plimba prin cartierul Străuleşti din Capitală. Într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a lovit cu maşina de un stâlp, iar mai apoi a pus la pământ un gard metalic de pe marginea lacului. Din fericire, maşina nu a ajuns în apă", spune Cristina Filip, reporter Observator.

"În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul şi, cel mai probabil, cei care vor suporta daunele sunt părinţii celor doi", adaugă Cristina Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cum au ajuns doi copii de 12 şi 13 ani la un pas să cadă cu maşina în lacul Străuleşti din Capitală. Au condus ore întregi prin cartier