Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum au fentat bucureştenii aglomeraţia din mnivacanţa de Sf. Maria. Au încins grătare, la iarbă verde, fără să piardă ore întregi pe drumuri

Minivacanţa de Sfânta Maria a început pentru o parte din bucureşteni acasă. Cei care au avut sărbătoriţi în familie i-au bucurat cu un grătar la iarbă verde, iar alţii au ales pur şi simplu să petreacă la terase departe de aglomeraţia unui weekend obişnuit.  

de Cristina Tănasă

la 16.08.2024 , 09:21

Bucureştenii care n-au apucat să ajungă la mare de Ziua Marinei au ales să vadă marinarii în Parcul Herăstrau. Zeci de oameni s-au bucurat de spectacol, iar la final au plecat la o plimbare cu vaporaşul pe lac.

Petrecerile adevărate însă au început la iarbă verde. Cei care au ales să nu plece foarte departe de Capitală în această minivacanţă s-au retras la umbră. Unii şi-au adus familiile şi au încins grătarul pentru a bucura sărbătoriţii.

"Am venit cu nişte prieteni să ne bucurăm de natură şi după mergem în părculeţ să facem puţină mişcare. Am adus aici o scăricică, porc, vine şi puiul imediat, dar să terminăm  cârnăciorii şi bineînţeles micii care nu lipsesc cu berea".

Vezi și

Copiii au vânat însă îngheţata în zi caniculară, astfel că şi-au scos părinţii şi prietenii la terase. "Suntem în concediu, am venit din Italia, stăm o săptămână şi am decis să vin cu prietenii la Bucureşti, eu n-am fost niciodată la Bucureşti e prima dată şi e foarte frumos". Mulţi dintre bucureşteni se vor întoarce chiar de azi la muncă, astfel că petrecerea pentru unii s-a încheiat aseară. 

Cristina Tănasă Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Cum au fentat bucureştenii aglomeraţia din mnivacanţa de Sf. Maria. Au încins grătare, la iarbă verde, fără să piardă ore întregi pe drumuri