Antena Meniu Search
x

Video Cum au furat 3 bărbaţi din Satu Mare roabe întregi cu ţigări dintr-un bar, în toiul nopţii. Fuga hoţilor, surprinsă pe camere

Situație incredibilă în judeţul Satu Mare. Trei bărbaţi au spart un bar, au furat toate pachetele de ţigări găsite înăuntru şi, uimitor, le-au transportat apoi cu roabele pe străzile oraşului. Furtul a avut loc duminică, în mijlocul nopţii, iar cei trei hoţi - surprinşi de camerele de supraveghere - au purtat mânuşi şi cagule. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 18.07.2023, 14:38

Vezi și

Hoţii au acţionat după un plan bine pus la punct, având în vedere fiecre detaliu al furtului. Potrivit camerelor de supraveghere, unul dintre ei a intrat în bar spărgând fereastra localului. Imediat ce s-a văzut în incinta barului a început să scoată pe geam toate pachetele de ţigări.

Niciunul dintre ei nu a fost identificat

Un al doilea individ care a participat la furt a încărcat ţigările în roabă iar cel de al treilea a stat la pândă pentru ca aceştia să nu fie observaţi. Imaginile de pe camerele de supraveghere îi arată pe hoţi în localitate în timp ce fug cu captura de ţigări.

La două zile de la incident hoţii nu au fost încă identificaţi iar în momentul furtului aceştia au folosit cagule şi mănuşi pentru a-şi ascunde urmele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum au furat 3 bărbaţi din Satu Mare roabe întregi cu ţigări dintr-un bar, în toiul nopţii. Fuga hoţilor, surprinsă pe camere