Antena Meniu Search
x

Video Cum au încercat trei bărbaţi să intre în România cu TNT şi muniţie de mitralieră. Minciuna cu care sperau să convingă vameşii

Descoperire şocantă făcută de poliţişti în Vama Siret, la intrarea în ţară din Ucraina. Muniţie şi explozibil de război, dar şi substanţe dopante cu grad mare de risc se aflau ascunse în bagajele a trei indivizi, într-un microbuz.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 07:58

Vezi și

Bărbaţii erau îmbrăcaţi în uniforme militare, iar la control au prezentat paşapoarte emise în Spania. Le-au spus vameşilor că au luptat în Ucraina şi că au plecat de pe front cu tot ce aveau asupra lor. Mai precis, o cutie cu trei fiole de morfină lichidă, cartușul pentru un pistol mitralieră AK74, împreună cu o bucată de TNT cu o inscripție în slavonă. Arsenalul periculos a fost confiscat, iar procurorii ieşeni au deschis pe numele lor un dosar penal pentru tentativă de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

Material exploziv şi muniţie pentru mitralieră, într-un microbuz, la Vama Siret

"Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret – Direcția Regională Vamală Iași, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, aflat pe sensul de intrare în țară, au identificat următoarele bunuri ascunse, în vederea sustragerii acestora de la vămuire: 1 bucată calup de formă paralelipipedică din material solid, cu o parte lipsă, suspicionată a fi TNT, cu inscripție în limba slavonă, cu orificiu circular în zona mediană, fără mijloace de inițiere, cu dimensiunile 10/5/5,5 cm, o bucată cutie cu 3 fiole cu substanță lichidă cu inscripția morfină, soluție injectabilă, 10mg/ml, de 1 ml, precum și o bucată cartuș letal calibru 5,45/39 mm – pentru pistolul mitralieră AK74", a anunțat, marţi, Autoritatea Vamală Română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cum au încercat trei bărbaţi să intre în România cu TNT şi muniţie de mitralieră. Minciuna cu care sperau să convingă vameşii