Antena Meniu Search
x

Video Cum au reuşit hoţii să pătrundă în clădirea păzită a ANCOM. 3 bărbaţi s-au speriat şi au fugit, iar femeia a continuat singură jaful

Sediul Autorității Naţionale de Reglementare în Comunicații a fost spart de hoți noaptea trecută. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit că paznicul instituţiei era beat. Până acum s-a stabilit că au acţionat patru hoţi, trei bărbaţi şi o femeie. Ea a intrat în mai multe birouri şi a furat mai multe bunuri, inclusiv câteva telefoane mobile. Femeia a fost prinsă şi este audiată de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 13:55

Vezi și

Hoţii au intrat în sediul ANCOM prin parcarea subterană, au rupt un grilaj iar ulterior au reuşit să intre în clădire, când le-a sesizat prezenţa celor 4, agentul de pază l-a anunţat pe jandarmul care se ocupă de paza obiectivului, iar acesta din urmă a apăsat butonul de panică şi în acest fel au fost alertate autorităţile.

Cei 3 bărbaţi nu au fost încă găsiţi

Cei trei bărbaţi s-au speriat, singura care a continuat jaful a foat femeia care a reuşit să intre în câteva dintre birourile acestei clădiri, iar dintr-un birou al ANCOM a luat câteva telefoane mobile sigilate. Când au ajuns poliţiştii au găsit-o pe aceasta aici la faţa locului. Se fac în continuare cercetări dar sunt căutaţi şi ceilalţi 3 indivizi.

Din primele informaţii, toate obiectele care au fost furate au fost deja recuperate. Atât firma de pază, cât şi agentul vor fi sancţionaţi iar un dosar penal va fi deschis pentru încălcare de consemn. Pentru această infracţiune se poate ajunge până la 7 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum au reuşit hoţii să pătrundă în clădirea păzită a ANCOM. 3 bărbaţi s-au speriat şi au fugit, iar femeia a continuat singură jaful