Antena Meniu Search
x

Foto Spargere la sediul ANCOM, din Capitală. O femeie a furat 3 telefoane, în timp ce paznicul era beat

Sediul ANCOM din Bucureşti a fost spart de hoţi, dintr-un birou situat la etajul al doilea al imobilului fiind furate mai multe bunuri. O femeie a fost prinsă având asupra sa trei telefoane mobile. Paznicul instituţiei avea o alcoolemie de 0,68 mg/l în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 11:04

Spargere la sediul ANCOM, din Capitală. O femeie a furat 3 telefoane, în timp ce paznicul era beat
Spargere la sediul ANCOM, din Capitală. O femeie a furat 3 telefoane, în timp ce paznicul era beat

”În această dimineaţă, în jurul orei 07.30, Secţia 10 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăţi, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă", a anunţat Poliţia Capitalei.

Totodată, jandarmii care asigurau paza în zonă au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.

”Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, îşi desfăşoară activitatea şi o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar şi de o firmă privată. Persoana care îşi exercita atribuţiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l în aerul expirat”, precizează Direcţia de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Spargere la sediul ANCOM, din Capitală. O femeie a furat 3 telefoane, în timp ce paznicul era beat