Antena Meniu Search
x

Cum explică tinerii distrugerea vilei închiriate de Revelion. "Totul a început când cineva a mers sus şi a dat drumul la apă pentru a spăla paharele"

Unul dintre tinerii acuzaţi că ar fi distrus o vilă pe care au închiriat-o de Revelion a explicat ce s-ar fi întâmplat în noaptea de Anul Nou din punctul lor de vedere. Tânărul spune că nu a perceput nicio taxă de intrare, dar că lumea a venit la petrecere după ce adresa a fost postată pe Instagram, iar maceta din fotografie ar fi fost de fapt un cuţit de bucătărie cu care au tăiat tortul.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 04.01.2022, 13:23

Mai mulţi tineri au fost acuzaţi că ar fi vandalizat o vilă din Bucureşti în noaptea de Revelion. N-a rămas nimic întreg, nici măcar pereţii. Dimineață, proprietarul şi-a pus mâinile în cap, mai ales că nu are asigurare, şi ne-a trimis imagini pe Fii Observator cu dezastrul. Din păcate el nu avea asigurare. 

Unul dintre petrecăreţi, cunoscut trapper sub numele de Alberto Grasu, a postat un mesaj pe Instagram în care respinge acuzaţiile care li se aduc şi spun că nu vrea să fie învinovăţit pentru ceva ce nu a făcut. Acesta a şters ulterior story-urile.

"Spun asta pentru cei ce mă cunosc ca artist / prieten / amic şi mă apreciază în vreun fel. Este o isterie naţională cum că eu, împreună cu prietenii mei, am fi distrus o vilă. Am fost acolo, m-am distrat acolo, recunosc, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu învinovăţit eu sau prietenii mei pentru ceva ce noi nu am făcut", a scris tânărul pe Instagram.

Acuzaţi că aveau arme şi droguri

Pe acelaşi subiect

Tinerii au mai fost acuzaţi că ar fi vândut bilete la intrare și ar fi organizat o adevărată petrecere underground, cu droguri, băutură și arme.  O parte dintre ei s-au fotografiat în faţa casei şi au postat pe Instagram poza, în timp ce unul dintre petrecăreţi ţinea în mână o macetă. 

Alberto Grasu susţine însă că era vorba de un cuţit cu care au tăiat tortul şi că lumea a venit la petrecere doar pentru că ei sunt celebri.

"La TV spune că noi am luat bani, 75-80 de lei, la intrare. Că au fost cuţite / macete / droguri şi tot felul de aberaţii de genul. Cum să mă bucur la 80 de lei în seara de Revelion şi să nu ţin la intimitatea mea sau prietenii mei la intimitatea lor.

De la ora 2.00 noaptea după Revelion foarte multă lume a început să se autoinvite pentru că, nu vreau să mă laud, dar până la urmă sunt persoană publică şi lumea a auzit că Alberto grasu e la un Revelion şi aşa mai departe. Mă repet încă o dată: droguri nu au existat, cel puţin anturajul meu cu care am fost acolo nu a deţinut. Şi maceta aceea pe care o ţinea prietenul meu în mână (în poză) este un cuţit de bucătărie cu care am tăiat tortul şi am desfăcut şampania la ora 00.00.

Am vrut să organizez o petrecere, cum pusesem şi pe Instagram, să închiriez un club din Centrul Vechi, dar am zis că vreau să-l fac cu apropiaţii şi să ţin la intimitate şi am ales să merg la această vilă. Încetaţi să ne defăimaţi la TV, avem familii şi sunt oameni care nu ne cunosc personal şi îşi fac o părere la aberaţiile spuse de către voi", a scris Alberto Grasu.

Cum a fost inundată şi distrusă vila închiriată de Revelion

Tânărul a povestit şi ceea ce s-a întâmplat şi spune că proprietarul ar fi spus oricum la telefon că nu îl interesează ce se întâmplă cu vila. 

"Totul a început la ora 11:00 când cineva a mers sus şi a dat drumul la apă pentru a spăla paharele. Atunci ţeava principală de apă a vilei s-a spart şi parterul a început să se inunde. Noi n-am ştiut ce să facem şi am sunat proprietarul, iar acesta ulterior ne-a spus unde se află cheia "office-ului", de care spune el că am intrat prin efracţie. Cineva de la petrecere a intrat în office şi a căutat centrala sau sursa de unde poate opri apa. Cablurile electrice s-au deteriorat din cauza apei şi electricitatea fiind stinsă după indicaţiile lui ca să nu luăm foc. Pe la ora 2:30 - 3:00 îşi face apariţia vărul lui, al proprietarului, şi intră în vilă, se uită, sună proprietarul pe cameră şi îi arată ce s-a întâmplat, oprind într-un final apa de la canalizare.

Totul era în regulă, vărul proprietarului venind şi oprind apa de la canalizare. Văzând că totul era în ordine şi doar era exagerat de multă apă, pentru că a curs 3-4 ore apa, a inspectat puţin vila şi a plecat. 

Eu am mai rămas puţin în "living" unde era petrecerea în sine, iar pe la ora 4:00 m-am retras alături de iubita mea, prietenul meu şi iubita lui în cea mai spaţioasă cameră a vilei, situată în corpul 2. 

Noi neştiind ce se petrece şi câtă lume a venit la Revelion, adresa fiind pusă pe Instagram. Şi toată lumea venea. Şi nimeni din "organizatori" neştiind sau nevrând să se işte vreun scandal nu i-a dat afară.

M-a deranjat puţin că vina a fost dată pe noi şi "daunele" se ridică la 30.000 de euro. Este o sumă aberantă. Proprietarul având anunţ pe olx citez: "Afacere la cheie de vânzare - Hotel - Centru Bucureşti". La preţul de 30.000 de euro. Şi menţionez că proprietarul a şi spus cuiva la telefon că putem face ce vrem că nu-l interesează că hotelul nu este al lui. El necerându-ne vreun act de identitate sau neoferindu-ne vreun contract sau chitanţa cum a spus el la televizor", a mai scris tânărul pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Evenimente » Cum explică tinerii distrugerea vilei închiriate de Revelion. "Totul a început când cineva a mers sus şi a dat drumul la apă pentru a spăla paharele"