Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum ne protejăm casa de la distanţă de hoţi atunci când suntem plecaţi în vacanţa. Greşeala pe care mulţi o fac

Atunci când noi suntem în concediu, hoţii lucrează la foc continuu. Astfel, sezonul estival se transformă în sezonul spargerilor de locuinţe. Când turiştii se relaxează, hoţii îşi plănuiesc jafurile în cel mai mic detaliu. 

de Simona Vasiac

la 11.07.2024 , 09:03

 În primul rând trebuie să ne asigurăm uşile, dar şi ferestrele pentru că sunt primele lucruri care sunt verificate de către hoţi. Pentru a nu da de bănuit că suntem plecaţi în concediu, în perioada vacanţei putem apela la ajutorul vecinilor pentru a ne ridica corespendenţa.

Dacă avem o lampă solară este bine să o lăsăm funcţională pe perioda nopţii. De asemenea dacă ne dorim un sistem de protecţie ma performant, ar fi bine să apelăm la cele anti-efracţie. Vorbim aici de camerele de supraveghere dar şi de senzori care ne anunţă printr-un mesaj pe telefonul mobil de faptul că uşa a fost forţată sau geamurile au fost sparte.

Iar dacă ajungem în concediu mare atenţie la ce postăm pe reţelele sociale, deoarece acestea sunt sursă de inspiraţie pentru hoţi.

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Cum ne protejăm casa de la distanţă de hoţi atunci când suntem plecaţi în vacanţa. Greşeala pe care mulţi o fac