Antena Meniu Search
x

Începe distribuirea codurilor QR pentru locurile de parcare din Sectorul 3. Robert Negoiță a explicat cum funcționează sistemul

Primăria Sectorului 3 a anunţat, luni, că începe distribuirea codurilor QR posesorilor de locuri de parcare de reşedinţă. Prin intermediul unui filmuleț postat pe Facebook, primarul Robert Negoiță a explicat cum funcționează sistemul.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2022, 19:29

Începe distribuirea codurilor QR pentru locurile de parcare din Sectorul 3. Robert Negoiță a explicat cum funcționează sistemul - captura video Facebook

În Sectorul 3, pentru locurile de parcare vor fi emise coduri QR, iar fiecare deţinător de loc de parcare va primi un cod sub forma unui abţibild care va fi lipit pe parbrizul maşinii.

"Acestea vor fi de două feluri: pentru loc de parcare nominal (de culoare neagră) şi pentru loc de parcare nenominal (de culoare roşie), dar care au voie să parcheze în zonă. Astfel, oricine doreşte poate să scaneze şi să verifice ce maşini trebuie să parcheze pe acel loc. Dacă nu corespunde numărul maşinii şi locul de parcare puteţi suna la Dispeceratul DGPL, iar poliţiştii locali vor proceda conform regulamentului de parcare din Sectorul 3, în vigoare", a declarat primarul Robert Negoiţă, citat într-un comunicat postat pe site-ul Primăriei Sectorului 3.

Astăzi începe distribuirea codurilor QR posesorilor de locuri de parcare de reşedinţă

Distribuirea codurilor QR va începe de marţi.

Pe acelaşi subiect

"În ultimele zile ale lunii noiembrie au fost înştiinţate prin SMS persoanele care sunt aşteptate să îşi ridice codurile QR în perioada următoare, urmând ca acestea să fie lipite pe parbrizul maşinii pe interior. Primăria Sectorului 3 va continua să trimită SMS-uri persoanelor care sunt programate în perioada următoare în vederea obţinerii codurilor QR", se mai arată în informarea Primăriei. 

Primarul Robert Negoiță a explicat, intermediul unui filmuleț postat pe Facebook, modul în care se vor folosi aceste coduri QR.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Administraţia locală reaminteşte celor care au autorizaţii de parcare de reşedinţă emise înainte de anul 2021 că trebuie să facă online reactualizarea datelor până la data de 31 decembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri Auto » Începe distribuirea codurilor QR pentru locurile de parcare din Sectorul 3. Robert Negoiță a explicat cum funcționează sistemul