Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum s-a produs accidentul de pe platoul de filmare pentru "Cursa", filmul produs de Codin Maticiuc. Starea cascadorilor şi a cameramanului, răniţi în incident

O maşină pe care erau montate camere de filmare a fost lovită de un bolid de lux care realiza o scenă de mare viteză. Doi cascadori profesionişti, dar şi cameramanul au fost răniţi şi au ajuns la Spitalul Universitar. Drumul pe care se făceau filmările era închis în acel moment circulaţiei. 

de Bianca Iacob

la 26.08.2024 , 14:34

Cele trei persoane rănite în accident sunt într-o stare bună, au fost externate în această dimineaţă, potrivit informaţiilor Observator. Codin Maticiuc, unul dintre producătorii filmului, a mers aseară la Spitalul Universitar pentru a se asigura că victimele sunt bine. 

Accidentul s-a produs pe bulevardul Doina Cornea din Capitală, care era închis circulaţiei, cu aviz de la Comisia Tehnică, a informat şi Poliţia. Echipa de filmare mai ceruse aviz şi pentru alte străzi care urmau să servească drept platou de filmare pentru peliculă.

Poliţia a venit cu un comunicat şi a explicat dinamica incidentului de aseară. Una dintre maşini a sărit bordura şi a intrat în autoturismul în care se aflau camerele de filmat, apoi s-au răsturnat. Apoi au intrat în gardul de la Politehnică. 

Vezi și

Poliţia face cercetări. Secţia 20 are o anchetă deschisă în acest sens pentru a vedea dacă s-au respectat măsurile de securitate şi siguranţă la muncă, dar şi pentru vătămare corporală din culpă. 

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Cum s-a produs accidentul de pe platoul de filmare pentru "Cursa", filmul produs de Codin Maticiuc. Starea cascadorilor şi a cameramanului, răniţi în incident