Antena Meniu Search
x

Video Cum s-a produs accidentul din parcarea unui mall din Bucureşti. Şoferul ar fi încurcat pedalele, panicat că a lovit două maşini înainte

Accident şocant în parcarea subterană a unui mall din Capitală. O maşină scăpată de sub control a intrat cu viteză într-un alt autoturism şi l-a proiectat într-un stâlp de beton. În total, cinci maşini au fost implicate în carambol şi doi oameni au ajuns la spital - unul din ei în stare de inconştienţă. Imaginile incredibile au fost surprinse de una dintre camerele de supraveghere. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.04.2022, 20:05

Vezi și

Accidentul cu greu poate fi înţeles. Priviţi şoferul acestui SUV! Pare că încearcă să dea cu spatele. Apoi accelerează brusc şi intră cu viteză într-o maşină aflată în mers pe care o striveşte de un stâlp de beton. Din impact, un alt autoturism parcat este aruncat ca o praştie de pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi. Şoferul SUV-ului încearcă să se dea jos de la volan şi cade.

O femeie care pare să ştie că pe bancheta din spate este şi o copilă, deschide portiera şi o ajută să iasă. Şoferul se ridică şi, vizibil bulversat, se duce la maşina lovită. Din gesturi, pare să aibă un schimb de replici cu celălalt şofer. Azi, la o zi după accident, cele două autoturisme încă erau în parcare. 

Cum s-a produs accidentul din parcarea unui mall din Bucureşti

Poliţiştii au reuşit să dezlege misterul accidentului. Şoferul SUV-ului a lovit înainte două maşini în timp ce încerca să parcheze. Potrivit surselor noastre, după ce a dat cu spatele, s-a panicat şi a încurcat pedalele. În urma accidentului, două persoane au ajuns la spitalul Universitar, una dintre ele inconştientă.

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: Este vorba despre cinci autovehicule implicate, trei dintre acestea aflate în mers, iar două în staţionare. În urma impactului, au rezultat două victime dintr-un autovehicul aflat în mişcare. 

Şoferul SUV-ului are permis de 27 de ani. Nici el, nici ceilalţi conducători auto nu consumaseră alcool. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cum s-a produs accidentul din parcarea unui mall din Bucureşti. Şoferul ar fi încurcat pedalele, panicat că a lovit două maşini înainte