Antena Meniu Search
x

Video Alin Petrache, implicat într-un accident spectaculos cu un Ferrari: a treia maşină a fost răsturnată pe plafon: "Am încercat să trag dreapta, dar eu cred că a accelerat în momentul respectiv"

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache a fost implicat într-un accident rutier, seara trecută, în Bucureşti. Era singur în maşină şi oprise la un semafor, când a fost lovit de o maşină. Din fericire, a scăpat nevătămat. Trei maşini au fost implicate în accident, iar una dintre ele s-a răsturnat. Două persoane au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 10:29

Vezi și

"Dacă nu doriţi să mergeţi la spital e problema dumneavoastră, dar eu trebuie să vă fac o examinare... cum că nu aţi avut alte probleme", i-a transmis medicul de pe ambulanţa SMURD lui Alin Petrache.

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a scăpat nevătămat din accident. A dat însă o mână de ajutor celorlalte persoane rănite, până la sosirea ambulanţelor. Petrache oprise la un semafor de pe strada Parcului, unde a fost acroşat de un Ferrari. Şoferul bolidului ar fi încercat să evite o altă maşină care îi tăiase calea. A fost rănit uşor şi el, dar a refuzat transportul la spital.

"Când eram pe verde în trecere cred că aveam 50 km la oră, mi-a apărut brusc o maşină. Pe frânare am încercat să trag dreapta, dar eu cred că a accelerat în momentul respectiv", a declarat şoferul maşinii care l-a acroşat pe preşedintele Federaţiei de Rugby. Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, pe bulevardul Poligrafiei. De vină ar fi şoferul de 70 de ani care ar fi trecut pe roşu.

"În momentul în care a ajuns la intersecţia cu Str. Parcului a efectuat virajul la stânga şi a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani care se deplasa din sens opus. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero', a declarat Andra Arsintescu de la Brigada Rutieră.

Accidentul vine cu doar câteva zile înainte ca naţionala de rugby a României să dispute unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani. Echipa noastră întâlneşte sâmbătă Argentina, care anul trecut a obţinut prima victorie din istorie împotriva Noii Zeelande.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Alin Petrache, implicat într-un accident spectaculos cu un Ferrari: a treia maşină a fost răsturnată pe plafon: "Am încercat să trag dreapta, dar eu cred că a accelerat în momentul respectiv"