Antena Meniu Search
x

Curs valutar

VIDEO cum se circulă pe A2, după ce traficul a fost reluat. Şi A4 Ovidiu-Agigea a fost deschisă

Traficul rutier a fost reluat astăzi, în prima parte a zilei, pe autostrăzile A2 şi A4, după ce drumurile au fost închise de vineri, când condiţiile meteo de vreme severă au dat bătăi de cap atât şoferilor, cât şi autorităţilor.

de Redactia Observator

la 09.01.2017 , 13:40

Traficul rutier a fost reluat astăzi, în prima parte a zilei, pe autostrăzile A2 şi A4, după ce drumurile au fost închise de vineri, când condiţiile meteo de vreme severă au dat bătăi de cap atât şoferilor, cât şi autorităţilor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11.30, traficul rutier a fost reluat, pe A4 Ovidiu - Agigea. Se circulă în condiţii de iarnă, iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfăşura sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră.

Traficul rutier a fost reluat şi pe tronsonul Lehliu - Gară – Constanţa al autostrăzii Soarelui. Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se desfăşură sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră.

Articolul continuă după reclamă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a postat pe Facebook un video cu traficul de pe Autostrada Soarelui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » VIDEO cum se circulă pe A2, după ce traficul a fost reluat. Şi A4 Ovidiu-Agigea a fost deschisă