Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum vede un american România, după 12 ani de stat aici. Reacția românilor: "Și eu, prost fiind, m-am mutat"

Un american care locuiește în România de 12 ani a postat un videoclip pe TikTok, în care își sune părerea despre țara noastră. Cum au reacționat românii, după ce au auzit ce are de spus bărbatul despre țara care îi este cămin de atâția ani.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 16:15

Cum vede un american România, după 12 ani de stat aici. Reacția românilor
Cum vede un american România, după 12 ani de stat aici. Reacția românilor - TikTok / fattaurengaming

Americanul a postat recent un videoclip pe contul său de TikTok în care își exprimă aprecierea pentru aspectele care fac din România o țară specială. În videoclip, acesta povestește despre primul său șoc cultural întâmpinat la sosirea în România, când a observat modul în care românii socializează și interacționează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

„Unul dintre cele mai speciale lucruri la România este că te face să te simți cu adevărat om. Oriunde te-ai afla, vezi oameni socializând, copii jucându-se în parc, bunici stând pe bancă și discutând. Acesta a fost primul meu șoc cultural când am venit pentru prima dată în România, acum 12 ani, când mi-am cunoscut soția. La început, mi s-a părut surprinzător să văd oameni necunoscuți interacționând și vorbind deschis unii cu alții. Acum îmi dau seama cât de sănătos și benefic este acest lucru pentru sănătatea mentală – să simți că aparții unei comunități, nu doar unui peisaj urban dominat de mașini care se îndreaptă spre muncă și îndatoririle zilnice. Sunt acum într-un parc unde 12 copii se distrează de minune, deși nu se cunosc între ei; este extraordinar. Sunt atât de fericit că România este acum casa mea”, povestește bărbatul.

Pe acelaşi subiect

Reacția românilor

Videoclipul a generat reacții din partea românilor, care și-au exprimat bucuria și aprecierea față de cuvintele sale.

"Mă bucur să aud că simți asta. Toți românii care sunt departe de casă duc dorul acestui sentiment."

"Felicitări omule! România este grădina Edenului."

"La noi la țară se salută lumea chiar dacă n-o cunoști. În trecut se socializa mult mai mult. Sperăm ca cei tineri să nu se piardă în singurătate."

"Acasă este acolo unde îți este inima, aici îți este locul!"

"Bun venit în România, frate! Ești de-al nostru acum! Bun venit în familie și bucură-te de tot!"

"Ne mutăm înapoi în România din Canada-Toronto pentru lucrurile despre care vorbești."

"Adevărat!"

"Ce frumos sună aceste cuvinte spuse de un american pe care noi locuind toată viața aici nu le mai vedem din prea mult comun. Mulțumim domnule!"

"Și eu, prost fiind, m-am mutat în Marea Britanie acum 10 ani... Îmi displace total."

"Mă bucur atât de mult că te simți acasă în țara mea!"

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Cum vede un american România, după 12 ani de stat aici. Reacția românilor: "Și eu, prost fiind, m-am mutat"