Antena Meniu Search
x

Cursă ilegală, "liniuţă", filmată de poliţişti, pe Şoseaua Gării Căţelul, la miezul nopţii (video)

Cursă "la liniuţă" filmată de poliţişti, pe Şoseaua Gării Căţelul, la miezul nopţii. Doi tineri din Bucureşti sunt cercetaţi de poliţiştii Brigăzii Rutiere, fiind acuzaţi că au participat la curse ilegale de maşini.

Cursă ilegală, "liniuţă", filmată de poliţişti, pe Şoseaua Gării Căţelul, la miezul nopţii
Cursă ilegală, "liniuţă", filmată de poliţişti, pe Şoseaua Gării Căţelul, la miezul nopţii

Cursă "la liniuţă" filmată de poliţişti, pe Şoseaua Gării Căţelul, la miezul nopţii. Doi tineri din Bucureşti sunt cercetaţi de poliţiştii Brigăzii Rutiere, fiind acuzaţi că au participat la curse ilegale de maşini. Cei doi au fost surprinşi în timp ce circulau cu 150 de kilometri la oră pe Şoseaua Dudeşti-Pantelimon.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat, miercuri, că în 21 aprilie, în jurul orei 01.00, poliţiştii au observat două autoturisme pe Şoseaua Gării Căţelu, orientate cu faţa către Şoseaua Dudeşti-Pantelimon.

”Cele două vehicule se aflau oprite în banda I şi II, având motoarele pornite şi ocupanţii la volan. La scurt timp, acestea au demarat brusc, iar poliţiştii au înregistrat deplasarea lor cu o viteza de aproximativ 150 km/h”, anunţă Brigada Rutieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Cursă ilegală, "liniuţă", filmată de poliţişti, pe Şoseaua Gării Căţelul, la miezul nopţii (video)