Antena Meniu Search
x

Cursă nebună pe străzile din Craiova. Zeci de poliţişti în alertă, după ce un şofer nu a vrut să oprească la semnalele unui echipaj

Un bărbat de 47 de ani a pus pe jar zeci de poliţişti din Craiova după ce nu a vrut să oprească la semnalele unui echipaj. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 08:08

Vezi și

Individul nu a vrut să oprească nici când o maşină de poliţie a plecat în urmărirea sa. A încercat să scape de poliţişti pe străzi lăturalnice şi a trecut chiar şi peste o capcană cu ţepi întinsă pe şosea.

După o cursă nebună, ce s-a întins pe kilometri întregi, cu anvelopele sparte, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-o maşină parcată. 

A refuzat apoi să fie testat cu etilotestul, iar poliţiştii au descoperit că avea permisul suspendat. Pentru isprava sa, craioveanul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis şi pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cursă nebună pe străzile din Craiova. Zeci de poliţişti în alertă, după ce un şofer nu a vrut să oprească la semnalele unui echipaj