Antena Meniu Search
x

CUTREMURĂTOR! O româncă însărcinată a fost bătută şi violată de doi militari americani

O româncă a trăit momente de coşmar în Italia. Femeia a fost violată de doi militari americani.

 O româncă a trăit momente de coşmar în Italia. Femeia a fost violată de doi militari americani. Cazul a stârnit tensiuni diplomatice între Roma şi Washington, în contextul în care justiţia americană solicită repatrierea celor doi, scrie Il Giornale di Vicenza.

Cei doi militari americani - Gray Gerelle Lamarcus şi Edil Mc Cough (amândoi în vârstă de 21 de ani) - sunt staţionaţi la baza militară Del Din, situată în apropierea oraşului Vicenza (regiunea Veneto, nordul Italiei). Aceştia sunt acuzaţi că ar fi bătut-o, tâlhărit-o, şi violat-o pe românca în vârstă de 24 de ani, care era însărcinată în şase luni.

Din cauza agresiunii, românca, prezentată drept prostituată, riscă să piardă sarcina şi este internată într-un spital din San Bortolo, în apropiere de Vicenza. Potrivit presei italiene, Statele Unite solicită repatrierea celor doi militari americani pentru a fi judecaţi de o instanţă americană.

Primarul din Vicenza, Achille Variati, i-a cerut ministrului italian al Justiţiei, Andrea Orlando, să intervină pentru a opri extrădarea celor doi militari în Statele Unite. "Îi cerem în mod preventiv ministrului Justiţiei să respingă o eventuală renunţare la jurisdicţia italiană", a scris primarul din Vicenza, amintind că unul dintre suspecţi a fost acuzat şi de violarea unei minore italience.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » CUTREMURĂTOR! O româncă însărcinată a fost bătută şi violată de doi militari americani