Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Daniel Onoriu şi-a aflat sentinţa! Fostul pilot a fost condamnat la 1 an şi patru luni de închisoare, după ce a incendiat maşina iubitei

Pilotul de curse Daniel Onoriu a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare pentru infracţiunea de distrugere.

de Redactia Observator

la 01.12.2017 , 14:19

Pilotul de curse Daniel Onoriu a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare pentru infracţiunea de distrugere, după ce, în luna martie a a acestui an a incendiat maşina fostei sale iubite, Simona Chiţac. Decizia nu este definitivă.

"Condamnă pe inculpatul ONORIU DANIEL- CĂTĂLIN la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare pentru savârşirea infracţiunii de distrugere, faptă prev. de art.253 alin.4 C.pen cu aplicarea art.75 alin.1, lit.d C.pen şi art.396 alin.10 C.proc.pen. În baza art. 67, alin. 1 C. pen. interzice cu titlu de pedeapsă complementară, pe o durată de 2 ani şi 8 luni de la data ramânerii definitiva a prezentei, a exercitării drepturilor prevăzute de art. 66, alin. 1, lit. a (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice), lit. b C. pen. (dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat) şi lit.n C.pen (dreptul de a comunica şi de a se apropia de persoana vătămată Chiţac Simona). 

În temeiul art. 66, alin. 1 C. pen. interzice cu titlu de pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art. 66, alin. 1 lit. a, b, n C.pen., în condiţiile prevăzute de art. 65, alin. 1 şi alin. 3 C. pen, pedeapsa accesorie urmând a fi executată în măsura în care pedeapsa principală devine executabilă. În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani ?i 8 luni, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen.

Articolul continuă după reclamă

În baza art. 93 alin. 1 C. pen. obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă", se arată în decizia instanţei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Daniel Onoriu şi-a aflat sentinţa! Fostul pilot a fost condamnat la 1 an şi patru luni de închisoare, după ce a incendiat maşina iubitei