Antena Meniu Search
x

Dans indian si cabaret la "Romania Danseaza"

Dans indian si dans de cabaret. Asta veti putea vedea in seara acesata, de la 20.30, la emisiunea "Romania Danseaza". Laura Bogorodea a infiintat grupul de dans indian, pe care il si coordoneaza.

Vezi și

Laura vine din comuna constanteana Cumpana si este pasionata de dansul indian inca de cand era mica. Cel care a ajutat-o sa isi gaseasca pasiunea a fost chiar tatal ei. De atunci, a inceput sa studieze pas cu pas tot ceea ce inseamna dans indian. A muncit mult si chiar daca la inceput a fost mai greu, a meritat. Este mandra ca a reusit sa-si formeze propria trupa de dans indian, pe care a numit-o Nrytia. Iar cel mai mic membru are doar sapte ani si o cheama Roberta.

O alta concurenta care va incerca sa obtina cat mai multe aprecieri din partea juriului este Elina. Are 25 de ani, iubeste dansul si muzica si a venit tocmai din Suedia ca sa participe la "Romania danseaza". Frumoasa nordica va incerca sa-i cucereasca pe cei trei jurati ai supershowului cu un numar de cabaret executat cu maiestria unui om care a crescut pe scena.

Pe ei, dar si multi alti concurenti ii veti putea vedea in aceasta seara, de la 20.30, numai pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dans indian si cabaret la "Romania Danseaza"