Antena Meniu Search
x

Dat dispărut de familie, un bărbat de 55 de ani din Roman a fost găsit carbonizat într-o maşină pe un drum forestier

A plecat de acasă şi de atunci nimeni nu a reuşit să mai dea de el. Câteva ore mai târziu, după ce familia a decis să anunţe poliţia, bărbatul de 55 de ani din Roman a fost găsit mort într-o maşină arsă, pe un drum forestier din afara localității Stejaru.

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 17:56

Trupul romaşcanului era carbonizat. Oamenii legii au început să facă cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

Ce spun oamenii legii

La data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman.

Dispariția persoanei în cauză a fost reclamată de soție, la aceeași dată, în jurul orei 11:00, familia nedorind mediatizarea acesteia.

Polițișii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă pentru a stabili cu exacitate cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Dat dispărut de familie, un bărbat de 55 de ani din Roman a fost găsit carbonizat într-o maşină pe un drum forestier