Antena Meniu Search
x

Video "Daţi-mi apă! Mi-a luat foc apartamentul". Clipe de groază în Galați, după ce casa unui tânăr s-a aprins ca o torță. A alergat disperat să ceară ajutor

Au fost clipe de groază, ieri după-amiază, într-un cartier din Galaţi. Zeci de locatari s-au autoevacuat, după ce un un apartament de la etajul şase al unui bloc s-a aprins ca o torţă. Flăcările s-au extins cu repeziciune, iar în scurt timp, casa scării a fost învăluită de un fum dens şi înecăcios. Din fericire, pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia, înainte să se extindă şi la celelalte apartamente.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 08:29

Vezi și

"Sparge uşa! Hai! Dă-o naibii! Intră mai repede! Deschide uşa aceasta odată!"

Alarma s-a dat ieri după amiază, puţin după ora prânzlui. La etajul şase al blocului a izbucnit un incendiu de proporţii. Speriaţi, oamenii au ieşit din case, de teama flăcărilor uriaşe.

Locatar: Pur şi simplu era fum! Am luat pisica şi am ieşit! Băiatul de unde au ieşit flăcările era singur. Foarte speriat. L-am luat cu mine și-am coborât. 

Locatar: "A venit de la etajul şase băiatul la noi şi a zis: "daţi-mi apă! daţi-mi apă! Mi-a luat foc apartamentul.". Iar până când am coborât noi cu găleţile de apă pline, el a coborât. Iar atunci am încuiat şi noi şi am coborât. A ieşit toată lumea din bloc"

Pe acelaşi subiect

Ce a provocat nenorocirea

Nu a durat mult, şi întreg apartamentul a fost înghiţit de flăcări, iar până la sosirea pompierilor, casa scării, dar şi apartamentele de la etajele superioare au fost învăluite în fum.

Eugen Chiriţă: purtător de cuvânt ISU Galaţi: Incendiul a fost localizat în limitele găsite. A afectat aproximativ 70% din apartament. S-au autoevacuat aproximativ 25 de persoane din bloc. Băiatul proprietarului s-a autoevacuat în timp ce s-a declanşat incendiul. 

Din primele cercetări, se pare că incendiu ar fi fost provocat de un scurtcircuit la sistemul de alimentare a unui laptop care s-a încins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Daţi-mi apă! Mi-a luat foc apartamentul". Clipe de groază în Galați, după ce casa unui tânăr s-a aprins ca o torță. A alergat disperat să ceară ajutor