Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ardea ca o torţă". Femeie de 84 de ani din Vaslui, moartă într-un incendiu care i-a cuprins casa. Un vecin a intrat în flăcări pentru a-i scoate trupul

O femeie de 84 de ani şi-a pierdut viaţa într-un incendiu puternic care a cuprins locuinţa ei, dintr-o localitate vasluiană. Trupul acesteia a fost scos din casă de un vecin, care a sărit să dea o mână de ajutor. Însă era deja prea târziu pentru femeie. Fiul acesteia, care se afla în pivniţă, a scăpat cu viaţă. 

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 13:22

Vezi și

Martor: Era flacără, torţă, torţă. Ardea ca o torţă.

Bărbatul spune că trecea pe drum în momentul în care a văzut flăcările puternice. A sunat la 112, iar apoi, împreună cu alţi doi vecini, au sărit să stingă focul. 

MartorÎn condiţiile în care a deschis prima persoană uşa a dat tiraj şi, vă daţi seama, gazele şi ce era în interior, totul, combustibil, uscat, vopsele. Şi o butelie la care a ars furtunul a alimentat cu flacără continuu. 

Omul povesteşte că bătrâna de 84 de ani era în prima încăpere. Murise deja. A scos-o imediat afară şi a acoperit-o cu o pătură, apoi, împreună cu pompierii voluntari din Codăeşti, au scos şi butelia ca să nu explodeze şi să afecteze casele din jur.

Pe acelaşi subiect

Pompier voluntar: Am ajuns rapid şi ne-am apucat de...să ne facem treaba.

Martor: Probabil de la sobă, nu ştiu. O să stabilească pompierii. Noroc a fost că nu a bătut vânt. 

Casă distrusă de flăcări, bătrână găsită carbonizată 

În momentul izbucnirii incendiului, acasă se afla şi fiul bătrânei, de 59 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui pentru îngrijiri medicale.

Pompier voluntar: Fiul ieşea din spate. Are beciul, nu ştiu ce are acolo. Ieşea din spate cu o pătură în cap. 

Marius Stanciu , purtator de cuvant ISU Vaslui: La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiu se manifesta prin ardere generalizată.

Angajaţii ISU cercetează acum cauzele izbucnirii incendiului, iar poliţiştii vasluieni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ardea ca o torţă". Femeie de 84 de ani din Vaslui, moartă într-un incendiu care i-a cuprins casa. Un vecin a intrat în flăcări pentru a-i scoate trupul