Antena Meniu Search
x

Video De la 1 iunie, șoferii care merg la mare nu vor mai plăti taxa de pod de la Feteşti, pentru că lucrările nu sunt terminate. Când ar urma să fie reintrodusă

Veşti bune pentru şoferii care vor să ajungă la mare. Începând de mâine şi până la finalul verii nu vor mai fi nevoiţi să plătească taxa de pod de la Feteşti. 

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 09:10

Vezi și

Taxa de pod de la Fetești pe Autostrada Soarelui va fi suspendată de mâine, 1 iunie și până cel târziu 31 august, potrivit unui proiect de ordin al ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu.

Taxa de pod de la Fetești pe Autostrada Soarelui va fi suspendată de până la 31 august

Astfel, românii care vor merge în minivacanța de 1 iunie la mare, dar și pe parcursul sezonului estival, nu vor mai fi nevoiți să achite această taxă.

Totul în contextul în care lucrările la podul peste brațul Borcea ar fi trebuit să fie gata in iunie, dar s-au extins pentru că au fost descoperite grave probleme la structura de rezistenta. Astfel că nervii in trafic ai șoferilor sunt "răsplătiți" prin scoaterea taxei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » De la 1 iunie, șoferii care merg la mare nu vor mai plăti taxa de pod de la Feteşti, pentru că lucrările nu sunt terminate. Când ar urma să fie reintrodusă