Antena Meniu Search
x

Video De la ce ar fi pornit scandalul din Timişoara, unde un băiat de 17 ani a fost bătut cu bestialitate într-un parc: "Dacă se ridica îl călcau în picioare"

Caz revoltător în Timişoara. Un băiat de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de un grup de adolescenţi chiar într-un parc plin de copii, dar şi cu adulţi care nu au intervenit pentru a calma spiritele.În urma agresiunii, băiatul şi-a pierdut memoria şi a suferit mai multe răni la nivelul feţei. Părinţii disperaţi încearcă acum să dea de agresori.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 09:00

Vezi și

Totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 18:00, când parcul din Timişoara era plin de copii. Tânărul s-a trezit încolţit de mai mulţi copii care au început să-l lovească. Scandalul ar fi pornit de la o minge.

Adriana Magdin - mama victimei: El nu-şi aminteşte nimic. Am sunat prietenul lui cu care era însoţit şi mi-a spus că a venit un grup în jur de douăzeci de copii şi l-au agresat din cauza unei mingi. Aia am aflat, că o minge a fost vinovată. 

Mama băiatului povesteşte îngrozită prin ce a trecut fiul său

Din cauza loviturilor acesta şi-a pierdut memoria.

Pe acelaşi subiect

Adriana Magdin - mama victimei: A picat pe jos, a venit cu capul de un gard. O fetiţă zice că a picat cu capul într-o parte şi că norocul lui a fost că nu s-a mai ridicat.

Reporter: De ce spuneţi asta? Ar fi continuat să-l bată?

Adriana Magdin - mama victimei: Da, da. Aşa au spus ei, aşa mi-a spus fetiţa, că au plecat în şir indian spunând că dacă se ridica îl călcau în picioare. Nimeni nu a intervenit, nimeni nu l-a ajutat. 

Disperarea părinţilor este cu atat mai mare cu cât nimeni nu poate da detalii despre agresori.

Aurora Voicilă - IPJ Timiş: În acest caz poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii incidentului, precum și identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate. 

Îngrijorător este faptul că acesta nu este singurul caz de agresiune fizică în acea zonă. În urmă cu o lună un alt copil a fost bătut cu bestialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » De la ce ar fi pornit scandalul din Timişoara, unde un băiat de 17 ani a fost bătut cu bestialitate într-un parc: "Dacă se ridica îl călcau în picioare"