Antena Meniu Search
x

"Se rupe sufletul în părinte, mai ales când copilul tău nu îşi aminteşte". Mama tânărului bătut într-un parc din Timişoara vrea să îi găsească pe agresorii fiului său

Fiul său a fost bătut cu bestialitate într-un parc din Timişioara, iar în urma rănilor suferite nu îşi mai aminteşte nimic din ce i s-a întâmplat. În plus, nu îl recunoaşte nici pe fratele său, informează reporterul Observator Iulia Pop.

de Monica Palade

la 21.03.2023, 08:20

Vezi și

Durerea mamei este cu atât mai mare cu cât niciunul dintre martori nu a intervenit să îl salveze. L-au lăsat să fie bătut fără milă. Femeia îşi doreşte acum ca vinovaţii să fie identificaţi şi pedepsiţi. Mai ales că nu ar fi primul caz de acest gen.

Bătut cu bestialitate pentru o minge

„S-a dus în parc, am sunat eu seara că eram la serviciu să văd ce fac şi mi-a spus că băiatul a fost bătut în parc. M-a sunat apoi soţul şi mi-a spus că băiatul nu îşi mai aminteşte că a vorbit cu mine în urmă cu 5 minute. M-am panicat, am plecat de la serviciu şi am mers la spital. El nu îşi aminteşte nimic, l-am sunat pe prietenul lui şi mi-a spus că a venit un grup, în jur de 20 de copii, şi l-a agresat din cauza unei mingi.

L-au lovit doi copii, a căzut, a venit cu capul de un gard. Norocul lui a fost că nu s-au mai ridicat. Nimeni nu a intervenit, nimeni nu l-a ajutat. Fizic este bine, doar umflat la faţă. Se rupe sufletul în părinte, mai ales când copilul tău nu îşi aminteşte. Abia îşi aminteşte de noi, de mine, de tată, de fratele lui deloc. E crunt. Cei de la spital, ne-au spus că a mai fost un caz de la spital, dar a fost mult mai grav. El nu ştie cum a ajuns acasă”, a declarat mama băiatului.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii 

La data de 19 martie 2023,în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 2 Timișoara fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani ar fi fost agresat fizic de către alți doi tineri, în timp ce se afla într-un parc din proximitatea străzii Cosminului din Timișoara.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tutoror cauzelor și împrejurările producerii incidentului, precum și identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Se rupe sufletul în părinte, mai ales când copilul tău nu îşi aminteşte". Mama tânărului bătut într-un parc din Timişoara vrea să îi găsească pe agresorii fiului său