Antena Meniu Search
x

Curs valutar

De la ceartă la omor. Un bărbat din Argeş şi-a ucis tatăl în urma unui conflict spontan, apoi a fugit să se ascundă. Unde l-au găsit poliţiştii

Un bărbat din comuna argeşeană Dârmăneşti, suspectat că şi-a omorât tatăl şi apoi a fugit, a fost prins de poliţişti într-o pădure, în noaptea de luni spre marţi.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 10:41

- Shutterstock

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, victima, în vârstă de 60 de ani, a decedat în urma unui conflict spontan.

"În seara zilei de 01 iulie a.c., în jurul orei 22,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la o stare conflictuală, pe raza comunei Dârmăneşti, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia. La faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, precum şi un echipaj medical. Din păcate, bărbatul de 60 de ani, ce prezenta leziuni, a fost declarat decedat", se arată în comunicat.

Şi-a omorât tatăl după o ceartă

Articolul continuă după reclamă

Conform aceleiaşi surse, presupusul agresor a fugit înspre zona împădurită din apropierea locuinţei. Poliţiştii care au intervenit la eveniment au scotocit zona, către locul evenimentului fiind trimise mai multe patrule din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au reuşit să îl identifice pe bărbatul bănuit de săvârşirea agresiunii, la o construcţie situată la aproximativ un kilometru de locul faptei", precizează IPJ Argeş.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, care, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, desfăşoară cercetări pentru clarificarea modului în care a avut loc agresiunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Evenimente » De la ceartă la omor. Un bărbat din Argeş şi-a ucis tatăl în urma unui conflict spontan, apoi a fugit să se ascundă. Unde l-au găsit poliţiştii