Antena Meniu Search
x

Gina Felea, tânăra care racolează fete pentru clubul ei de noapte din Torino loveşte din nou: "Cea mai mare şi mai usata opportunita de câştig!" (VIDEO)

Gina Felea, tânăra stabilită în Italia care le recomandă româncelor să lucreze la clubul ei de noapte din Torino, s-a reprofilat.

Gina Felea, tânăra stabilită în Italia care le recomandă tinerelor din România să lucreze la clubul ei de noapte din Torino pentru a câştiga nişte "bănuţi", s-a reprofilat.

”Diva” de la Murgeni nu a renunţat la cluburile de noapte, ci s-a bãgat într-un nou proiect, unul la fel de dubios, după cum relatează jurnaliştii de la vremeanoua.ro.

Mai nou, Gina Felea promoveazã masiv o aplicatie pe telefon care i-ar premia pe utilizatorii acesteia cu criptomonede! 

Pe acelaşi subiect

GALERIE FOTO: Gina Felea, tânăra care racolează fete pentru clubul ei de noapte din Torino loveşte din nou: "Cea mai mare şi mai usata opportunita de câştig!"

Ce sunt criptomonedele? Ne explicã însãşi duduia Gina, într-un video pe care l-a postat pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bunã ziua la toatã lumea! Sunt Gina Felea si m-am decis sã fac acest video pentru a oferi o oportunitate unicã de câstig românilor. Este vorba despre o aplicatie revolutionarã, care descãrcatã pe telefonul dumneavoastrã, vã va premia cu criptomonede. Ce sunt criptomonedele? Criptomonedele sunt bani adevãrati, nu se vãd, nu se simt, dar existã si cu sigurantã vã vor schimba situatia dumneavoastrã financiarã. 

Aceste criptomonede, prin intermediul anumitor etape, pot ajunge în buzunarul dumneavoastrã”. 

Altfel spus, aceastã aplicatie, odatã instalatã pe telefon, ar aduce bani posesorului fãrã ca el sã facã ceva. Potrivit Ginei, soft-ul este valabil doar pentru telefoanele cu Android si este obligatoriu sã o contacteze pentru a primi instructiunile de utilizare ale acestuia. 

“Puterea de câstig a criptomonedelor este uriasã, dar acest lucru prefer sã-l vorbesc în privat numai si numai cu persoanele interesate sã-si schimbe integral viata. Pentru mai multe detalii de cum functioneazã aceastã aplicatie si care sunt beneficiile criptomonedelor, dar si cât puteti câstiga dumneavoastrã datoritã acestei fantastice aplicatii revolutionare, care pe zi ce trece conquisteazã întreaga lume, vã voi astepta cu detalii în privat si la numãrul meu de telefon. O sã fiu foarte fericitã sã schimb multe vieti ale românilor si sunt absolut sigurã de acest lucru. Aceste cuvinte de acum, într-o zi, cu sigurantã, multi îmi vor multumi. Vã pup, vã doresc o zi bunã si cât mai multe monede, pentru cã monedele sunt viitorul. Criptomonedele va revolutiona întreaga lume, deja o revolutioneazã, dar pe zi ce trece o va revolutiona tot mai mult. Iar dumneavoastrã, urcând acum în acest tren veti avea beneficiile cele mai mari. Vã pup si vã doresc numai bine”, spune tânãra în filmuletul de promovare a aplicatiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Gina Felea, tânăra care racolează fete pentru clubul ei de noapte din Torino loveşte din nou: "Cea mai mare şi mai usata opportunita de câştig!" (VIDEO)