Antena Meniu Search
x

Video De-a râsu'-plânsu' la DSV Bucureşti. Şeful instituţiei l-a agresat pe directorul adjunct pentru că i-ar fi folosit toaleta

Dacă n-ar fi de plâns, aproape că ar fi de râs. Situație uluitoare la direcția sanitar veterinară din București. Șeful instituției, Ovidiu Zvorişteanu, l-ar fi agresat pe Adrian Vasile, directorul adjunct, după ce acesta i-ar fi folosit fără permisiune… toaleta din cabinet. În mijlocul conflictului ar fi chiar şi o cameră cu dulciuri. Doar poliţia a reuşit să-i calmeze.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 21.12.2021, 20:15

Vezi și

Sediul DSV București, ora 13 și 30 de minute. În timpul unei ședințe, directorul adjunct folosește toaleta din biroul șefului său. Acesta îl vede și îl ia la întrebări. După un scurt dialog, cei doi se încaieră. Şeful i-ar fi înfipt mâna în gât colegului său. Aşa că acesta sună la 112 și cere ajutorul poliției. La câteva minute după apelul la 112, polițiștii au intervenit la sediul instituției și au aplanat conflictul. Cei doi au mers apoi la secția 13 de poliție, pentru a da explicații anchetatorilor.

De la audieri, directorul adjunct a mers la INML pentru a își scoate certificat medico-legal și apoi a intrat în concediu medical. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru amenințare și loviri sau alte violențe iar ancheta este continuată acum de procurorii de la parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 3.

Şeful spune că şi-a prins subalternul în..."camera cu dulciuri"

De cealaltă parte, şeful presupus agresor spune că de fapt nu s-a întâmplat nimic. De fapt, şi-ar fi surprins subordonatul în "camera cu dulciuri", un oficiu în care erau mai multe obiecte de protocol, plus apă și napolitane. Spune că atunci când a încercat să îl dea afară, directorul adjunct ar fi început să țipe și ar fi chemat poliția fără motiv. Până la urmă, scandalul a ajuns și la urechile mai marilor de la autoritatea națională sanitar-veterinară, care are în subordine instituția condusă de cei doi.

La o zi după incident, reprezentanţii autorității Naţionale Sanitar-Veterinare au anunţat că au început o anchetă internă, la finalul căreia se vor stabili vinovaţii şi vor fi luate măsuri împotriva acestora. Reprezentanții ANSVSA nu au anunțat și ce sancțiuni ar putea aplica. Contactați de observator, ambii funcționari implicați au refuzat să comenteze incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » De-a râsu'-plânsu' la DSV Bucureşti. Şeful instituţiei l-a agresat pe directorul adjunct pentru că i-ar fi folosit toaleta