Antena Meniu Search
x

Directorul DSVSA București l-ar fi agresat pe adjunctul său pentru că i-a folosit toaleta din birou

Directorul adjunct și directorul general ai DSVSA București au fost audiați de polițiști după un conflict avut la locul de muncă. Adrian Vasile, director adjunct, susține că Ovidiu Zvorișteanu l-ar fi agresat și amenințat.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 16:06

Directorul DSVSA București l-ar fi agresat pe adjunctul său pentru i-a folosit toaleta din birou
Fotografie ilustrativă - Shutterstock

Ovidiu Zvorișteanu, directorul executiv al DSVSA București, și Adrian Vasile, directorul adjunct al instituției, ar fi avut un conflict la locul de muncă care a necesitat intervenția poliției. Conform informațiilor obținute de reporterul Observator Andre Rotaru, luni, în jurul ore 13:30, directorul adjunct participa la o ședință lângă biroul directorului general. A avut nevoie să meargă la toaletă, așa că a folosit baia directorului, care l-ar fi prins pe hol, la ieșire.

Conform spuselor lui Adrian Vasile, directorul executiv i-ar fi băgat mâna în gât și l-a întrebat cum își permite să îi folosească baia. Adjuctul a chemat poliția și ambii au mers la Secția 13 pentru declarații. Adrian Vasile a mers apoi și la INML pentru a-și scoate certificat medico-legal, iar acum este în concediu medical. 

"La data de 20 decembrie 2021, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla la locul de muncă a avut un conflict cu un coleg al său, fiind agresat şi ameninţat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, cei doi bărbaţi fiind conduşi la audieri", a anunţat Poliţia Capitalei.

Directorul general neagă acuzațiile

Cercetările continuă în acest caz, pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Contactat de Libertatea, directorul Ovidiu Zvorișteanu a confirmat conflictul cu adjunctul său, dar neagă că l-a lovit pe acesta.

„Eu sunt director executiv, am un birou, un secretariat și un oficiu, o încăpere, unde îmi țin lucruri personale, ceva de mâncare, o napolitană, o apă, lucruri personale. Oficiul acesta are și o toaletă, ceva simplu. Directorul adjunct a intrat acolo, eu am fost anunțat, iar când a deschis ușa, l-am invitat afară, iar el a ieșit din secretariat și a început să țipe că cheamă poliția.

Am mers la poliție, am depus o declarație. Eu unul nu l-am bruscat, el tot încearcă să mă provoace de mai multă vreme. Nu l-am atins!”, susține Zvorișteanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Directorul DSVSA București l-ar fi agresat pe adjunctul său pentru că i-a folosit toaleta din birou