Antena Meniu Search
x

Video "Deci, mie îmi pare rău de acest polițai. Vreau să fie ce trebuie!". Un șofer beat a băgat doi agenți în spital, după o urmărire nebună pe străzile din București

Doi polițiști au ajuns la spital, după o urmărire ca în filme, azi noapte, pe şoseaua Colentina din Bucureşti. În mașina în care erau s-a izbit violent un şofer care iniţial a refuzat să oprească la semnalele lor. Agenţii chemaseră în ajutor mai multe echipaje şi au blocat şoseaua, însă individul nici n-a schiţat că ar opri cumva. A fost testat apoi. Avea o alcoolemie de 0,41 în aerul expirat. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.02.2023, 07:58

Vezi și

Mobilizare cum rar se poate vedea pe străzile din Bucureşti. Imaginile filmate imediat după accident arată zeci de maşini de poliţie, ambulanţe şi autospeciale de pompieri. Toate din cauza unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi apoi a intrat în blocada făcută de ei.

Daţi-vă la o parte!

Bianca Iacob, reporter Observator: Martorii spun că poliţia făcuse baricadă, aşteptându-l pe şofer. Iar alte echipaje porniseră deja în urmărirea acestuia. Nu ar fi oprit la semnale şi atunci s-ar fi produs accidentul. 

Urmărire ca în filme cu poliție, pe străzile din București

Pe acelaşi subiect

Bărbatul de 31 de ani circula haotic pe şosea când a fost observat de poliţiştii care i-au şi făcut semn să oprească. A ignorat complet semnalele aşa că totul s-a transformat într-o urmărire ca-n filmele de acţiune. A fost nevoie ca agenţii să oprească circulaţia complet pentru a-l putea bloca pe vitezoman. Mulţi alţi şoferi au devenit astfel martori fără voie. 

Martor: Ne-au blocat şi pe noi să nu putem să trecem. Au intervenit foarte repede, au venit, vedeţi, cel puţin 50 de echipaje de poliţie. Veneau din toate părţile.

Martor: Cel cu Golful ar fi venit dispre Doamna Ghica. Cel cu maşina de poliţie ar fi venit pe contrasens să-l blocheze. Şi poliţistul era prins în maşină, că el a crezut că opreşte, dar n-a oprit. Şi au făcut probabil frontal şi aşa a fost să ajungă pe linia de tramvai. 

Hai, hai, hai! Pe loc! Ajutaţi!

E un poliţist rănit.

Este în maşină lovit.

Polițiștii răniți au fost duși la spital

Cei doi poliţişti aflaţi în maşina lovită au fost răniţi şi au ajuns la spital. Şoferul vinovat a continuat să fie sfidător. 

Martor: Şoferul din Golf ar fi ieşit pe picioare din maşină. Era în stare de ebrietate, nu mai putea să stea pe picioare. Era evident, da, se vedea.

Bianca Iacob, reporter Observator: Şoferul este în această maşină. Refuză să fie transportat la spital, însă va fi dus la secţie pentru audieri. Maşina pe care acesta o conducea este în spatele meu, undeva între salvare şi maşina de poliţie. Şi, cel mai probabil, va fi expertizată.

Mașina poliției, ridicată pentru a fi expertizată

În cele din urmă şoferul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde i-au fost luate probe biologice, iar apoi la audieri. 

Ştii că ai băgat doi poliţişti în spital? De ce ai fugit?

Șofer: Deci, mie îmi pare rău de acest poliţist. Eu vreau ca să...

De ce ai fugit? Ai consumat şi droguri?

Șofer: Nu. Eu vreau să mă văd neapărat cu el pentru că accidentul a fost cu mine. Şi vreau să fie ce trebuie!

Mașina poliţiei şi autoturismul şoferului urmărit au fost ridicate pentru a fi expertizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Deci, mie îmi pare rău de acest polițai. Vreau să fie ce trebuie!". Un șofer beat a băgat doi agenți în spital, după o urmărire nebună pe străzile din București