Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru o tânără ciclistă din Spania. A murit călcată de un camion, în timp ce se antrena: "Nu există cuvinte care să ajute la așa ceva"

O adolescentă de doar 19 ani, care practica ciclism, a murit în mod tragic după ce a fost lovită de un camion, în timp ce se antrena, a anunțat Federația Regală Spaniolă de Ciclism.

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 08:11

Sfârșit tragic pentru o tânără ciclistă din Spania. A murit călcată de un camion, în timp ce se antrena
Sfârșit tragic pentru o tânără ciclistă din Spania. A murit călcată de un camion, în timp ce se antrena - Profimedia

Tânăra Estela Dominiguez, care avea 19 ani, și-a pierdut viața, după ce a fost călcată de un camion în timp ce se antrena. Accidentul a avut loc pe o autostradă din orașul spaniol Salamanca, scrie într-un comunicat. Estela avea un potețial extraordinar și a fost descrisă drept „unul dintre cei mai promițători cicliști naționali”, potrivit CNN.

Doliu în lumea ciclismului spaniol

„Regretăm profund moartea Estelei Domínguez și dorim să transmitem sincere condoleanțe rudelor și coechipierilor ei. Tot ciclismul spaniol este în doliu”, a declarat Federația Regală Spaniolă de Ciclism.

Estelei Domínguez s-a clasat pe locul al doilea la categoria juniori în Cupa Feminină a Spaniei în 2022 și a evoluat pentru naționala Spaniei în Turul Gévaudan Occitanie în Cupa Națiunilor.

Pe acelaşi subiect

„Cu o durere imensă, am aflat vestea că Estela Domínguez a murit în această după-amiază ca victimă a unui accident în timpul antrenamentului. Încă nu putem procesa pierderea incredibil de dificilă a colegei noastre. Suntem alături de familie în aceste momente groaznice. Odihnească-se în pace", a declarat echipa ei de curse Sopela, la care tânăra s-a alăturat la începutul anului 2023.

Alejandro Valverde, câștigătorul Vueltei Spaniei din 2009, și-a postat condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Nu există cuvinte care să ajute la așa ceva. Toată dragostea mea pentru familia și prietenii Estelei Domínguez și în special pentru tatăl ei cu care am împărțit echipă în primii mei ani. Odihnește-te în pace", a scris pe Twitter câștigătorul Vueltei Spaniei din 2009, Alejandro Valverde

Tatăl tinerei a fost Juan Carlos Domínguez, potrivit Reuters, care a câștigat o etapă din Giro d’Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru o tânără ciclistă din Spania. A murit călcată de un camion, în timp ce se antrena: "Nu există cuvinte care să ajute la așa ceva"