Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Decizia care o putea costa viața pe femeia înjunghiată în gât pe stradă, în Ovidiu. Soțul ei, orbit de furie

Scene dramatice pe o stradă din Constanţa. O femeie a fost înjunghiată de soţul împotriva căruia ceruse ordin de protecţie şi de care voia să divorţeze. Bărbatul s-a năpustit asupra ei pe stradă şi a rănit-o la gât.

de Andreea Filip

la 16.07.2024 , 13:32

mașină poliție România
Decizia care o putea costa viața pe femeia înjunghiată în gât pe stradă, în Ovidiu. Soțul ei, orbit de furie - Shutterstock (arhivă)

Bărbatul a fost prins imediat de către polițiști, iar acum se află la audieri. Scenele de coșmar au avut loc în această dimineață, la ora 8:45. Individul în vârstă de 48 de ani și-a atacat soția care pleca la serviciu cu un cuție. Femeia a avut mai multe răni la gât. Martorii au sunat la 112, iar medicii au ajuns imediat la fața locului și au resuscitat-o. Victima a ajuns la spital și a fost operată, iar acum este într-o stare stabilă. Cei doi erau căsătoriți dar nu mai locuiau împreună, iar femeia își dorea să divorțeze la sfârșitul lunii august, atunci când expiră și ordinul de protecție. Polițiștii ne-au spus că victima a refuzat că bărbatul să poarte acel dispozitiv electronic de monitorizare.

Femeie atacată cu un cuțit de soț, pe o stradă din Ovidiu

Un bărbat este cercetat pentru că şi-a agresat soţia cu un cuţit, pe o stradă din Ovidiu. Cei doi nu mai locuiau împreună, împotriva lui era emis ordin de protecţie, dar femeia nu a vrut ca acesta să fie monitorizat cu brăţară.

Articolul continuă după reclamă

"La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 08.45, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de un bărbat, pe strada Stejarului, cu un obiect tăietor – înţepător. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă", a transmis, marţi, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că ulterior, femeia a fost transportată la spital.

"Din primele verificări rezultă că împotriva bărbatului era emis un ordin de protecţie de către instanţa de judecată, victima refuzând monitorizarea bărbatului prin montarea unui dispozitiv electronic. Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului şi luării măsurilor legale care se impun", a mai transmis sursa citată.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Decizia care o putea costa viața pe femeia înjunghiată în gât pe stradă, în Ovidiu. Soțul ei, orbit de furie