Antena Meniu Search
x

Decizia luată de Poliţie cu privire la paznicii din Lidl, după ce nu au intervenit la bătaia din magazin

Apar primele sancţiuni după bătaia din urmă cu două zile dintr-un supermarket Lidl, din sectorul 3 al Capitalei. Cinci bărbaţi s-au bătut în faţa caselor de marcat dintr-un supermarket din Bucureşti. Bătaia a început când un tată şi fiul lui le-au reproşat unor tineri că nu stau la rând şi intră în faţa tuturor. Conflictul a izbucnit încă din zona de vânzare.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 17:02

Decizia luată de Poliţie cu privire la paznicii din Lidl, după ce nu au intervenit la bătaia din magazin

Astfel, cei 3 bărbaţi care au fost agresorii în acest conflict au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Nici paznicii magazinului nu au scăpat de sancţiuni, aceştia fiind amendaţi de Poliţie pentru că nu au intervenit la timp pentru a aplana scandalul.

"Ca urmare a evenimentului din data de 19 iulie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției 13, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au extins cercetările și pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, în cursul zilei de astăzi, 21 iulie 2023, față de cei 3 bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propuneri legale. De asemenea, polițiști din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate Private - Secția 13 au efectuat verificări pe linia respectării prevederilor Legii 333/2003 și au aplicat două sancțiuni contravenționale, celor doi agenți de pază, angajați ai unei societăți care asigură securitatea în supermarketul din Sectorul 3, aflați în timpul serviciului la momentul producerii evenimentului", se arată în comunicatul de presă al Poliției.

În urma conflictului, cele două victime, tată şi fiu, au fost transportate la spital. Cei doi prezentau urme de violenţă la nivelul feţei şi capului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Decizia luată de Poliţie cu privire la paznicii din Lidl, după ce nu au intervenit la bătaia din magazin