Antena Meniu Search
x

Video Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu

Duelul eclerurilor a ajuns la final. Bucătăreasa Jamila a pierdut procesul intentat Laurei Laurenţiu, cea care a acuzat-o că i-ar fi copiat reţeta. Decizia este definitivă.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 08:05

Vezi și

Eclerul i-a lăsat cu siguranţă un gust amar Jamilei, care are acum de plătit şi daune rivalei sale în bucătărie. Conflictul a început în 2019 de la o reţetă  de "Ecler la tavă" . Vorbim despre un videoclip postat de Jamila, în care ar fi prezentat aceeaşi reţetă publicată de Laura cu mult timp în urmă.

La acea vreme, clipul a fost şters în urma raportării, însă Jamila a reuşit să demonstreze că nu a încălcat drepturile de autor. Mai mult decât atât, aceasta ceruse şi daune morale în valoare de 1.000 de euro pe motiv că s-a simţit jignită.

În cele din urmă, instanţa a fost cea care a pus stop conflictului şi a obligat-o pe aceasta să îi achite competitoarei sale cheltuieli de judecată de mii de lei. Laura Laurenţiu ar fi suferit anul trecut şi un infarct, pe fondul supărării din timpul procesului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu