Antena Meniu Search
x

Video Decor prăbuşit peste o actriţă, la Teatrul German din Timişoara. Tânăra a ajuns la spital, după ce s-a trezit cu un panou din lemn în cap

Incident grav, seara trecută, la Teatrul German din Timişoara. O actriță de 38 de ani a ajuns la spital, după ce un panou de lemn folosit pe post de decor s-a prăbuşit peste ea, chiar în timpul unui spectacol. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi urmează să afle în ce împrejurări s-a produs accidentul de muncă. 

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 09:56

Vezi și

Doi bărbaţi, angajaţi să susţină un perete l-ar fi scăpat, iar femeia s-a trezit cu decorul în cap. Imediat, la faţa locului a intervenit un echipaj de salvare pentru a-i acorda actriţei îngrijiri medicale. În urma incidentului şi cei doi muncitori au suferit mai multe răni, însă au refuzat transportul la spital.

Actriţă din Timişoara, rănita în timpul unui spectacol de teatru

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să afle în ce împrejurări s-a produs accidentul de muncă. 

"La data de 04.02.2024, în jurul orei 20:12,.polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mărășești din Timișoara, la Teatrul German o persoană a fost rănită.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv, în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor și asigurat de doi bărbați a căzut și a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. De asemenea, au fost accidentați și cei doi bărbați care susțineau panoul, însă aceștia nu au fost transportați la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui incident", au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Decor prăbuşit peste o actriţă, la Teatrul German din Timişoara. Tânăra a ajuns la spital, după ce s-a trezit cu un panou din lemn în cap