Antena Meniu Search
x

Video Degustare cu ştaif în Mamaia: Stere Halep şi Ilie Năstase, impresionaţi de vinurile alese pe sprânceană, ţinute la rece în cuva excavatorului

Cum lucrările de construcţii sunt oprite vara, în stațiunea Mamaia, unui investitor i-a venit ideea să transforme șantierul în loc de petreceri. Nu a mutat însă toate utilajele. Un buldozer a fost păstrat, iar cuva acestuia, umplută cu gheaţă, este folosită acum ca frapieră. Aseară, 10 crame din Dobrogea au adus vinuri alese pentru oaspeți aleși pe sprânceană de aici. Printre ei, Ilie Năstase sau Stere Halep.

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 08:04

Vezi și

Moda verii, în Mamaia, este petrecerea pe şantier cu vinurile servite direct din cuva excavatorului. 

Cristi Panait, investitor: Am transformat şantierul într-un loc de degustare de vinuri și am transformat buldozerul, care văd că a devenit o vedetă, într-o mega frapieră în care încap peste 100 de sticle de vin. 

Alb, roze, sau roșu, vinul este băutura preferată a turiștilor. Unii dintre ei nume mari.

Ilie Năstase: Eu, până la 39 de ani, n-am băut, şi acum trebuie să recuperez tot ce-am pierdut. Aşa că...beau, beau! Veau şi roze, am început să beau. Vinul meu preferat e vinul roşu.

Pe acelaşi subiect

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, mărturisire în exclusivitate pentru Observator

Prezent la degustare a fost și tatăl Simonei Halep, care a făcut o mărturisire în exclusivitate pentru Observator. 

Stere Halep: Venim şi noi din urmă, avem şi noi domeniile noastre de vin. Dar avem numai vin roşu, Cabernet şi Merlot, 14 hectare. Şi o să apară şi vinul nostru, eu ştiu, la anul. 

10 crame cunoscute din Dobrogea au adus în fața invitaților cele mai bune vinuri din România. 

Lucian Velciu, proprietar cramă: Paradoxal sau nu, încă facem lucruri bune în România! Ai băut şi nu te doare capul a doua zi!

Şi, cum Lucian Velciu nu e doar proprietar de cramă, ci şi pianist, acesta a marcat evenimentul cu un recital împreună cu naistul Nicolae Voiculeţ. Iar în onoarea lui Ilie Năstase, Nicolae Voiculeţ a interpretat la nai Imnul României, cântec pe care toată lumea l-a ascultat în picioare.

''Ţin să felicit organizatorii pentru felul în care au adunat aici oameni de calitate.'' 

''Este un mod extraordinar de a promova în primul rând un proiect.''

Astfel de petreceri vor continua toată vara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Degustare cu ştaif în Mamaia: Stere Halep şi Ilie Năstase, impresionaţi de vinurile alese pe sprânceană, ţinute la rece în cuva excavatorului