Antena Meniu Search
x

Video Grav accident feroviar în Iran, 10 oameni au murit şi 50 au fost răniţi. Trenul s-a ciocnit cu un excavator în apropierea şinei

Grav accident feroviar în estul Iranului. 10 persoane au murit, iar alte 50 sunt rănite, după ce un tren care transporta aproximativ 350 de pasageri a deraiat parţial miercuri dimineaţă. Potrivit autorităţilor iraniene, numărul victimelor ar putea creşte. 

de Cristina Dimulescu

la 10.06.2022, 14:38

Vezi și

Patru din cele şapte vagoane ale trenului au deraiat în apropierea oraşului deşertic Tabas, care se află la aproximativ 550 de kilometri sud-est de capitala Iranului, Teheran.

Echipele de salvare cu ambulanţe şi elicoptere au ajuns în zona îndepărtată, unde comunicarea este slabă. Cel puţin 16 persoane au suferit răni extrem de grave, unele fiind transferate la spitale locale, au anunţat autorităţile de acolo.

Trenul s-ar fi ciocnit cu un excavator în apropierea şinei 

Incidentul a avut loc la aproximativ 50 de kilometri în afara oraşului Tabas, pe calea ferată care leagă oraşul de Yazd. 

Din informaţiile preliminare, se pare că trenul s-a ciocnit cu un excavator în apropierea şinei, deşi nu a fost clar de ce un excavator ar fi fost amplasat aproape de şina de tren noaptea. Un oficial sugerează că ar fi putut face parte dintr-un proiect de reparaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Grav accident feroviar în Iran, 10 oameni au murit şi 50 au fost răniţi. Trenul s-a ciocnit cu un excavator în apropierea şinei