Antena Meniu Search
x

Demonii buni... ai Laurei Nureldin. Vedeta de la ştirile Antenei 3 și-a lansat al treilea roman

Vineri, 13, cea mai potrivită dată din calendar pentru lansarea unui roman fantasy al căruit titlu este "Demoni". E cea mai nouă carte a Laurei Nureldin.

Vezi și

Vineri, 13, cea mai potrivită dată din calendar pentru lansarea unui roman fantasy al căruit titlu este "Demoni". Vorbim despre cea mai nouă carte a Laurei Nureldin, vedeta de la pupitrul ştirilor Antena 3. 

Alături de prieteni, colegi şi admiratori, Laura Nureldin a sărbătorit cel de-al treilea volum din cariera de scriitoare. Laura a publicat deja alte două cărţi din saga fantasy Regii Timpului.

LAURA NURELDIN, scriitoare: 

Este o poveste complet diferită de celelalte, este o altă zonă, care nu duce neapărat spre horror, deşi lansez acest volum în cadrul unui festival de literatură horror şi fantasy. Să păstrăm doar partea de fantasy. Nici demonii nu sunt întodeauna răi. E o frază undeva în carte, care spune că nu toţi îngerii sunt buni şi nu toţi demonii sunt răi, chiar aşa e!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Demonii buni... ai Laurei Nureldin. Vedeta de la ştirile Antenei 3 și-a lansat al treilea roman