Antena Meniu Search
x

Galerie foto Denis, un băiețel căutat cu disperare de părinți și bunici, a fost găsit de jandarmi la Gara de Nord. "I se făcuse frig. Plecase de acasă doar cu un hanorac"

Denis, un băiețel de 7 ani căutat cu disperare de părinți și bunici pe străzile din București, a fost găsit de jandarmi, seara trecută, într-un fast-food din Gara de Nord. Copilul le-a spus militarilor că plecase singur de acasă, îmbrăcat doar cu un hanorac.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 12:16

Seara trecută, în jurul orei 20.30, jandarmii care patrulau în zona Gării de Nord au fost sesizați de o angajată a unui fast-food despre faptul că în interiorul restaurantului se află un copil ce pare a fi singur. "Colegii noștri s-au îndreptat spre locul indicat unde l-au găsit pe Denis, un băiat de 7 ani, stând la o masă. Întrebat de jandarmi dacă este însoțit, acesta le-a răspuns că a plecat singur de acasă, fără să anunțe pe nimeni. I se făcuse frig. Plecase de acasă doar cu un hanorac. Jandarmii l-au îmbrăcat cu una dintre jachetele lor și l-au luat în mașina de serviciu, întrebându-l dacă știe să ofere câteva detalii despre drumul către casă", scrie Jandarmeria într-o postare pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiețelul era căutat de părinți și bunici pe străzile din București

În urma indiciilor primite de la copil, militarii au ajuns la adresa de domiciliu, aflată la aproximativ un kilometru față de Gara de Nord. "Tatăl și bunicii erau extrem de îngrijorați și de aproape o oră de când lipsea de acasă Denis, îl căutau pe străzile din apropierea casei. Reîntâlnirea a adus liniște și pentru Denis, dar mai ales părinților și a oferit ocazia colegilor noștri de a le reaminti cât de important este să supraveghem atent copiii și comportamentul acestora", conchid reprezentații Jandarmerieri Române. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Denis, un băiețel căutat cu disperare de părinți și bunici, a fost găsit de jandarmi la Gara de Nord. "I se făcuse frig. Plecase de acasă doar cu un hanorac"