Antena Meniu Search
x

Depăşire CRIMINALĂ a unui şofer de autocar: 'E plină Europa de şoferi meseriaşi' - VIDEO

Un şofer de autocar a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie rutieră după ce a intrat într-o depăşire... criminală. Bărbatul aflat la volanul autocarului a efectuat o depăşire chiar dacă de pe contrasens veneau mai multe maşini.

Un şofer de autocar a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie rutieră după ce a intrat într-o depăşire... criminală.

Bărbatul aflat la volanul autocarului a efectuat o depăşire chiar dacă de pe contrasens veneau mai multe maşini.

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată pe bordul unei maşini care circula pe contrasens. Pe imagini se poate observa cum şoferul autocarului intră pe contrasens pentru a depăşi o maşină, iar şoferul maşinii care circulă din sens opus este obligat să tragă dreapta, fiind la un pas de a părăsi partea carosabilă pentru a evita impactul frontal cu autocarul.

Imaginile au fost postate pe Facebook, pe pagina Infotrucker, acolo unde mesajele au venit din partea celorlalţi şoferi.

Pe acelaşi subiect

"E plină Europa de şoferi meseriaşi!", a scris Lucian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Depăşire CRIMINALĂ a unui şofer de autocar: 'E plină Europa de şoferi meseriaşi' - VIDEO