Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE în Iași! Un tânăr de 22 de ani, tatăl unei fetițe, a murit zdrobit, după ce a ZBURAT cu BMW-ul peste parapet și s-a ciocnit frontal cu o altă mașină

Un tânăr de 22 de ani, tatăl unei fetițe, a murit zdrobit, duminică dimineață, după ce a pierdut controlul BMW-ul și a sărit peste parapet, ciocnindu-se frontal cu o altă mașină, al cărei șofer a decedat în urma impactului.

Un tânăr de 22 de ani, tatăl unei fetițe, a murit zdrobit, duminică dimineață, după ce a pierdut controlul BMW-ul și a sărit peste parapeții din beton care despart șoseaua, ciocnindu-se frontal cu o altă mașină, al cărei șofer a decedat în urma impactului.

Şoferul de 22 de ani, care provocat accidentul, se numea Emanuel Encuţ și, potrivit anchetatorilor, se întorcea ce la o nuntă. Din cauza vitezei, a sărit peste parapetul delimitare şi a intrat pe contrasens într-o dubiţă care circula regulamentar.

Șoferul dubiței, Ioan Ferăstrăoaru, de 60 de ani, a murit pe loc, iar un adolescent care îl însoţea a suferit o fractură de femur, el fiind internat la spitalul "Sfântul Spiridon"

La faţa locului au ajuns echipaje ale poliţiei şi de la SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE în Iași! Un tânăr de 22 de ani, tatăl unei fetițe, a murit zdrobit, după ce a ZBURAT cu BMW-ul peste parapet și s-a ciocnit frontal cu o altă mașină