Antena Meniu Search
x

DEPECHE MODE pe Arena Nationala: Dave a ramas la bustul gol

Arena Nationala a fost un vulcan aseara. 40.000 de glasuri au facut tribunele sa vibreze, pe ritmurile hiturilor Depeche Mode. Atat de incinsa a fost atmosfera ca Dave a renuntat la sacou, apoi a schimbat trei veste, pentru ca in cele din urma sa ramana la bustul gol

Vezi și

A fost nevoie de o singura melodie pentru ca Dave Gahan sa scape de sacou si sa ramana intr- una dintre celebrele sale veste. Au urmat doua ore in care Arena Nationala a fost lumea depesarilor.

Dave, Martin si Andrew au fost zei. La jumatatea show-ului, Dave i-a lasat microfonul colegului sau Martin Gore si a disparut in culise. S-a intors dupa doua melodii, cu o alta vesta. Apoi a mai schimbat una.

Iar cand cei 40.000 de fani au strigat BIS, Dave s-a intors pe scena in bustul gol. “A fost unul dintre cele mai frumoase concerte din lume, a fost foarte frumos”, a spus un fan.

“Am ramas impresionat ca o trupa mare ramane absolut inconfundabila, indiferent de varsta si ca mereu vine cu un concept foarte serios, daca ati urmarit grafica din spate, playlistul”, a mentionat Mugurel Vrabete de la Holograf.

Dupa concert, trupa s-a intors la hotel. La ora 14.00 vor pleca din Romania cu un avion, spre Istanbul, acolo unde maine, vor urca din nou pe scena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » DEPECHE MODE pe Arena Nationala: Dave a ramas la bustul gol