Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dependenţa de droguri l-a transformat în ucigaş. Bărbat înjunghiat din senin de un tânăr drogat, apoi lăsat să moară pe o bancă, în Slobozia

Dependenţa de droguri l-a transformat pe un tânăr din Slobozia în ucigaş cu sânge rece. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 07:53

Vezi și

Victima, un bărbat de 36 de ani, ieşise noaptea la plimbare, fără să bănuiască că în parc o să dea peste călăul lui. Cei doi indivizi ar fi început să se certe din senin, iar la un moment dat, într-un acces de furie, individul a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe bărbat. 

După ce victima s-a prăbuşit la pământ, criminalul s-a făcut nevăzut, însă a fost prins la scurt timp de poliţişti. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul s-a stins pe o bancă în parc. Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor, iar autorul faptei va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Dependenţa de droguri l-a transformat în ucigaş. Bărbat înjunghiat din senin de un tânăr drogat, apoi lăsat să moară pe o bancă, în Slobozia